logo

“Bucuria de a fi propriul tău stăpân”

logo

Tinerii sunt invitaţi pe 25 februarie la prima conferinţă “Bucuria de a fi propriul tău stăpân”

Ai o idee de afaceri şi nu ştii cum să o pui în practică?

Afla de la specialişti cum trebuie să concepi un plan de afaceri şi ce etape trebuie să parcurgi!

Oameni de afaceri tineri şi personalităţi din domeniul bussines-ului vin să te înveţe ce trebuie să faci! Tu trebuie doar să participi joi, 25 februarie, începând cu ora 13.00, în sala mică a Senatului din incinta Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, la prima conferinţă “Bucuria de a fi propriul tău stăpân”.

Sunt invitaţi să participe tineri cu spirit antreprenorial interesaţi să obţină finanţare pentru planul lor de afaceri şi să se înscrie în concursul care finanţează planul de afaceri cel mai fezabil şi util societăţii propus de un tânăr, din cadrul proiectului “Bucuria de a fi propriul tău stăpân”.

Şi acesta este doar începutul! Seria conferinţelor va continua şi în luna martie. Întâlnirile şi celelalte evenimente fac parte din campania de informare lansată la începutul lunii februarie 2010. Scopul acesteia este acela de a oferi tinerilor informaţiile utile despre cum se pot lansa în afaceri sau ce trebuie să facă pentru a obţine fondurile necesare.

FII PROPRIUL TĂU STĂPÂN!

Un program derulat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, in parteneriat cu Universitatea din Bucureşti, Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti, Academia de Studii Economice, Senatul Studenţesc din cadrul ASE şi Liga Studenţilor Români în Străinatate.

Parteneri media : Antena 1, Antena 3, Săptămâna Financiară, Financiarul.

Mai multe detalii despre concurs, informaţii despre ce trebuie să cuprinda un plan de afaceri şi prezentarea primului câştigător găseşti pe www.fudv.ro la secţiunea Proiecte pentru tineri.

Leave a Reply

logo