logo

“Bucuria de a fi propriul tău stăpân” – ediţia a II-a

logo

Te invităm la cea de-a doua ediţie a conferinţei «Bucuria de a fi propriul tău stăpân»

Participa şi TU, miercuri, 14 aprilie 2010, începand cu ora 13.00, în Aula Magna a ASE la cea de-a doua ediţie a conferinţei «Bucuria de a fi propriul tău stăpân» !

Ai ocazia de a învăţa cum poţi realiza şi derula o afacere de succes de la oameni de afaceri tineri şi personălităţi în domeniul bussines-ului. Îţi vor împărtăşi din experienţa lor: Bobby Voicu – primul manager Yahoo din România, Bogdan Naumovici, Florin Pogonaru-preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România, Roxana Popa, director Logicons-firma de consultanta pe fonduri europene, Laura Marinaş, director departament accesare fonduri europene ASE, reprezentantul ONRC şi Edward Pastia, redactor şef Financiarul – moderatorul conferinţei.

Află de la ei cum să concepi un plan de afaceri, ce etape trebuie să parcurgi şi mai ales cum să-ţi susţii afacerea, descoperind cele mai eficiente modalităţi de finanţare, fie ea locală sau europeană.

Iar odată conceput planul de afaceri, te poti înscrie cu el la concursul de idei de afaceri din cadrul proiectului „Bucuria de a fi propriul tău stăpân”. Elaborează planul de afaceri, urmează paşii propusi în broşura de pe http://www.fudv.ro/2010/01/bucuria-de-a-fi-propriul-tau-stapan/ şi trimite planul tău de afaceri până la data de 31 mai 2010.

Seria de conferinţe intitulate „Bucuria de a fi propriul tău stăpân” face parte din campania de informare şi consiliere în rândul tinerilor, derulată începând cu data de 1 februarie 2010 de către Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.
Prima ediţie a conferinţei a avut loc pe data de 25 februarie, în incinta Universităţii Bucureşti şi s-a bucurat de prezenţa lui Marius Ghenea, Adrianei Luminiţa Iacob–director general Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, Edward Pastia–redactor şef publicaţia Financiarul şi a prof.univ.dr. Magdalena Iordache Platis – decan Facultatea de Administraţie şi Afaceri Universitatea Bucureşti.  

Cea de-a doua ediţie a conferinţei «Bucuria de a fi propriul tău stăpân» este organizată de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucureşti, Senatul Studenţesc al Academiei de Studii Economice, Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti şi Liga Studenţilor Români în Străinătate.

Parteneri media : Antena 1, Antena 3, Săptămâna Financiară, Financiarul, www.studentie.ro.

VINO la conferinţa din 14 aprilie, de la ASE şi vei primi gratuit ghidul despre reuşită în afaceri şi o diplomă de participare ! Te aşteaptă premii şi multe surprize !

Pentru participare, trebuie doar să trimiţi un email la adresa office@fudv.ro, până pe data de 12 aprilie, în care să menţionezi: numele şi prenumele, vârsta, adresa de e-mail şi numărul tău de telefon.

http://www.youtube.com/watch?v=dt0tat23HEg

http://www.youtube.com/watch?v=rrlJMZmYEh4

Leave a Reply

logo