logo

Planeta e în mâinile tale!

logo

Să te complaci într-o situaţie nu este o soluţie. Ia atitudine alături de noi! Asociaţia Studenţilor Chimişti a Universităţii din Bucureşti alături de Asociaţia Studenţilor Biologi organizează, cu ocazia Zilei Internaţionale a Mediului, un eveniment de amploare printre studenţii bucureşteni. Astfel, în perioada 1 – 15 iunie, va avea loc în complexul Grozăveşti o acţiune de colectare selectivă a deşeurilor reciclabile, însoţită de o campanie de promovare a importanţei reciclării. În ziua de 4 iunie, de la ora 14.00, va avea loc workshop-ul: “Planeta e în mâinile tale!”, care va dezbate probleme legate de mediu, într-o manieră ludică, prin jocuri care să atragă atenţia şi care să trezească interesul participanţilor, în vederea implicării acestora mai mult în protecţia mediului. Iar ziua de sâmbătă va fi dedicată concursului de creaţii ECO, în care echipe de studenţi vor construi, din materiale reciclabile, obiecte care vor fi premiate în funcţie de ingeniozitate şi originalitate. Pentru mai multe detalii, accesaţi site-urile: www.asc-ub.ro, www.asbub.weebly.com, www.asub.ro. Înscrierile la concurs şi work-shop se vor face la adresa de e-mail: reciclare@asub.ro

PROGRAM COMPLET:

1 – 15 IUNIE, COLECTAREA SELECTIVǍ A DEŞEURILOR ÎN COMPLEXUL GROZǍVEŞTI;
4 IUNIE, ORA 14.00: Workshop: “Planeta e în mâinile tale! - Echilibru între natură şi societate. Dinamica sistemelor socio-economice. E nevoie doar de câteva ziare, coli albe, lipici şi culori pentru a defini echilibrul dintre “NATURA” şi “SOCIETATE” (înscrieri: reciclare@asub.ro – numar limitat de participanţi)
Invitaţi:

Lect. Dr. Corina Bradu (Facultatea de Chimie)

Prof. Dr. Geta Rîşnoveanu (Facultatea de Biologie)

5 IUNIE, ORA 12.00: Concurs de creaţie din materiale reciclabile. Fii un artist ECO! Noi îţi punem la dispoziţie materialele, tu vino cu creativitatea şi cu echipa ta şi câştigă premii şi multă voie bună. Parteneri la “creaţie” vor fi ECOROM şi Let’s Do It Romania!. Înscrierile se fac la adresa de e-mail: reciclare@asub.ro (trimiteţi numele echipei de 1-4 membri şi un număr de contact).

5 iunie

Leave a Reply

logo