logo

„Dezbate România pentru 1.000 euro”

logo

8 echipe, 40 de participanţi, un premiu de 1.000 euro, o singură temă de dezbatere: România.

Înscrie-te la concursul de debate “Dezbate România” cu o echipă formată din 5 studenţi ai aceleiaşi facultăţi, până la data de 29 octombrie 2010 trimiţând pe adresa inscrieri@fundatiadanvoiculescu.ro o argumentare pro şi contra a ipotezei “Tinerii anului 2010 sunt incapabili de performanţă” (max 1.000 caractere).

Seria de dezbateri va fi moderată de Lucian Mândruţă, iar echipa câştigătoare a finalei (organizată la Palatul Parlamentului) va fi desemnată de un juriu format din personalităţi ale lumii academice şi cunoscuţi formatori de opinie.

Informaţii necesare înscrierii: numele echipei, numele participanţilor, vârsta, facultatea, date de contact şi o scurtă prezentare de ansamblu a echipei.

Rezultatele selecţiei echipelor şi calendarul dezbaterilor vor fi anunţate pe data de 1 noiembrie 2010, pe www.fundatiadanvoiculescu.ro şi www.edu-info.ro

Premiul cel mare în valoare de 1.000 de euro va fi acordat echipei câştigătoare a finalei organizată în decembrie 2010 la Palatul Parlamentului. Toţi participanţii vor primi diplome şi premii constând în enciclopedii şi cărţi de specialitate şi/sau beletristică.

Dezbate România este un proiect al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României şi al Societăţii Civile pentru Educaţie şi Informatizare.

Leave a Reply

logo