logo

Make me SMILE Party

logo

Make me SMILE Party

Campania umanitară bianuală, Smile, se află la cea de­a XII­a ediţie. Este vorba despre un program desfăşurat de Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (ASLS) cu scopul ajutorării copiilor de la orfelinatele și spitalele din Bucureşti, prin donaţii şi organizări de evenimente cu scop caritabil. Anul acesta ASLS și-a îndreptat atenția către Centrul de Coordonare, Consiliere, Evaluare şi Suport „Sfântul Spiridon”. Cu banii strânși din donații și din sponsorizări se vor achiziţiona obiecte necesare celor 90 de copii din cele 15 Case de Tip Familial aflate în subordinea Centrului.

afis-party

După seara dedicată teatrului, ASLS va organiza și o Petrecere Caritabilă, în data de 19 Aprilie, în Stamba CafeNmore, str. Dianei 11 (punct de reper: Piața Rosetti). Nimic complicat, muzică bună, prieteni și multe zâmbete ce vor guverna petrecerea.

Atmosfera va fi întreținută de DJ Andreea [Shr00ms Event] și DJ Mosqerano.

Invitațiile se pot procura de la infodeskurile din Edgar Quinet 5-7 și Pitar Moș 7-13 în intervalul orar 10:00-16:00, de la Asociațile Studențești partenere sau de la intrare, în seara evenimentului.

Parteneri:

- ASF, ASMI, ASGG, OSE, ASUB, ASLUB, ASSP-UB, ASAA, ASC-UB, ASID, AEGEE, ASB, ASCUB, PHILOS;

- Online Student, 4arte.ro, MediaUb, EvenimenteStudențești, Best Event

- Tilllate.com, sofresh, metropotam.ro, anyplace.ro, port.ro, tonight.eu, Studentie.ro, muzicabuna.ro, no.3, iConcert.ro, Musicnights.ro, Feeder.ro, nights.ro

- bogdangrigore.ro, alexgavriliu.ro, adrianciubotaru.ro, bogdanbobocea.ro, danucblog.wordpress.com

Pentru mai multe detalii: claudia.zahiu@asls.ro

Comments are closed.

logo