logo

Make me Smile!

logo

Make me Smile!

Campania umanitară bianuală, Smileafisteatru, se află la cea de­a XII­a ediţie. Este vorba despre un program desfăşurat de Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (ASLS) cu scopul ajutorării copiilor de la orfelinatele si spitalele din Bucureşti, prin donaţii şi organizări de evenimente cu scop caritabil. Anul acesta ASLS și-a îndreptat atenția către Centrul de Coordonare, Consiliere, Evaluare şi Suport „Sfântul Spiridon”. Cu banii strânși din donații și din sponsorizări se vor achiziţiona obiecte necesare celor 90 de copii din cele 15 Case de Tip Familial aflate în subordinea Centrului.

ASLS se gândeşte la tine, ştie cât de greu este să faci rost de un bilet la teatru aşa că s-a hotărât să organizeze un eveniment special pentru studenţi și nu numai. Rezultatul? Noua ediţie Smile sub forma unei seri dedicate Teatrului. Evenimentul va avea loc pe data de 11 aprilie la Casa de Cultură a Studenţilor din Calea Plevnei nr. 61 începând cu ora 17 şi va cuprinde două reprezentații:

- 17: 00 Impropact

Impropact este un spectacol de teatru de improvizație. Este un show în toată regula, fără regie, fără scenografie, nimic pregătit – totul se întamplă în premieră. 4 actori și un pianist vor improviza având ca suport o serie de jocuri de improvizație, fiecare avand câte un catch – obligo.

Distribuție: Ramona Cutina, Karina Nagy, Orlando Petriceanu, Sergei Chiviriga;

Clape: Stefan Oprea.

- 19:00 ”Românie dragă, Elveția mea”

Textul foarte modern şi actual, pune spectatorul de teatru în situaţia incitantă a unui spectator de reality show, martor “în direct” al probelor pe care trebuie să le treacă trei concurente, sub conducerea unei moderatoare obsedate de rating. Se întâlnesc în platou trei tipuri de feminitate (sau chiar patru): Melania, ingenua care trăieşte în faţa televizorului, visându-l pe Făt-Frumos, Alexandra, prostituata care trebuie să supravieţuiască în legea străzii şi Minodora, o văduvă elegantă şi misterioasă, care nu se lasă citită prea uşor.

Distribuție:Tamara Roman, Anda Saltelechi, George Cretu, Irina Enache;

Regia: Crista Bilciu.

Și pentru că ASLS știe că o seară de teatru nu este suficientă pentru a aduce zâmbetul pe buze copiilor din Centrul Spiridon, în data de 19 Aprilie organizează și o Petrecere Caritabilă. Mai multe detalii despre, în curând.

Invitațiile se pot procura de la infodeskurile din Edgar Quinet 5-7 și Pitar Moș 7-13 în intervalul orar 10-16 sau de la Asociațile Studențești partenere.

Parteneri: ASF, ASMI, ASGG, OSE, ASUB, ASLUB, ASSP-UB, ASAA, ASC-UB, ASID, AEGEE, ASB, ASCUB, MediaUb, Online Student, 4arte.ro, metropotam.ro, bogdangrigore.ro, alexgavriliu.ro, adrianciubotaru.ro, bogdanbobocea.ro, danucblog.wordpress.com.

Pentru mai multe detalii: claudia.zahiu@asls.ro

Leave a Reply

logo