logo

Tabere tematice studentesti

logo

Pana pe 23 iunie, ora 12:00, se pot depune la secretariat cererile pentru taberele tematice.

15% din locurile pentru tabere sunt repartizate cazurilor sociale. Asadar, acestia vor depune la secretariat, pe langa cerere, si actele doveditoare.

Studentii ce nu se afla in Bucuresti in aceasta perioada, pot trimite cererea scanata pe adresa contact@asc-ub.ro

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, respectiv Direcţia pentru Studenţi organizează, prin Casele de Cultură ale Studenţilor şi Complexul Cultural Sportiv Studenţesc „TEI”, în perioada 13 iulie – 10 septembrie, Programul „Tabere Studenţeşti Tematice ”.
Studenţii beneficiază de 7880 de locuri în taberele tematice, în 10 serii de 5 zile,  în funcţie de rezultatele obţinute la învăţătură şi de activitatea depusă în cadrul organizat la diverse manifestări culturale, artistice, ştiinţifice sau sportive. În perioada taberelor tematice studenţeşti, studenţii beneficiază în mod gratuit de cazare, masă, precum şi program de activităţi tematice, ce oferă cadrul optim de petrecere a timpului liber într-un mod stimulativ pentru interacţiune şi dezvoltare personală.
15% din locurile de tabără sunt alocate pentru cazuri sociale, studenţii orfani de ambii părinţi, cei proveniţi din casele de copii sau plasament familial şi cei care beneficiază de burse sociale.
Studenţii vor completa şi depune o cerere tip , pentru acordarea unui loc de tabără, la secretariatele facultăţilor în perioada 17 – 23 iunie.
Gasiti pe site-ul ANST:
Metodologia Programului „Tabere Studenţeşti Tematice”
www.ciocp.ro

Comments are closed.

logo