Un nou concert de jazz

This content has been archived. It may no longer be relevant

Vino împreună cu prietenii tăi la un concert unic de jazz miercuri, 14 decembrie 2011, ora 19.00. la Casa Universitarilor, (Str. Dionisie Lupu, nr. 46 – strada paralelă cu str. Pitar Moș), Cvartetul Bourbon Jazz Unit a luat fiinţă în anul 2007 şi este format din tineri muzicieni profesionişti, absolvenţi de conservator, cu o bogată experienţă în muzică clasică şi jazz: Simona Chiriţă – voce, Alex Svet – pian, Sebi Joo – bas şi Andrei Marcovici – percuție. Universitatea din București continuă tradiția concertelor „Prietenii muzicii” și în anul universitar 2011-2012, invitând toți iubitorii de muzică de calitate la Casa Universitarilor.

Intrarea este liberă!

Stagiunea „Prietenii muzicii în Universitatea din Bucureşti” face parte din proiectul „Musica Mobile”. Concertul face parte din programul “Oportunități la tine acasă” finanțat de către Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și Exces Music. Programul „Oportunităţi la tine acasă” a debutat în septembrie 2009 ca eveniment anual dedicat susţinerii financiare şi profesionale a tinerilor din domeniul muzicii culte. Proiectele din cadrul acestui program urmăresc scopul comun de a oferi interpreţilor talentaţi şansa de a acumula experienţa necesară unei cariere de succes, ajutându-i, în acelaşi timp, să obţină un venit periodic din prestaţiile artistice. Astfel, la nivel naţional se derulează deja, de la data amintită, o serie de turnee de concerte de jazz şi de muzică clasică ce promovează, sub diferite denumiri, tineri muzicieni români de valoare.

Partenerii programului sunt Universitatea din Bucureşti, Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti (UNMB), Radio România Cultural (RRC), Metropotam, evenimentestudențești.ro, calendarevenimente.ro.

Sursa: StartUB

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *