logo

Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti

logo

Asociatia Studentilor Chimisti a Universitatii din Bucuresti (ASC-UB) si Facultatea de Chimie va invita sa participati la cea de a VIII-a editie a Sesiunii de Comunicari Stiintifice Studentesti. Evenimentul se adreseaza tinerilor cercetatori (licenta,master si doctorat) din domeniul chimiei si are drept scop expunerea directiilor de cercetare ale studentilor, prezentarea noilor rezultate si motivarea studiului prin premierea lucrarilor prezentate. Rezumatele lucrarilor prezentate vor fi publicate intr-un volum care va fi pus la dispozitia participantilor.

De asemenea, in deschiderea evenimentului, si-a exprimat dorinta de a participa la invitatia adresata de catre ASC-UB, Dr. Stefan Wutkke, cercetator de prestigiu international dela Universitatea „Ludwig Maximilian din Munich, Germania. Acesta va sustine o conferinta intitulata “Metal organic frameworks – a LEGO game for scientist”.

Desfasurarea intregului eveniment va avea loc in data de 18 mai 2012, in amfiteatrul Gheorghe Spacu (R1), Facultatea de Chimie (Bd. Regina Elisabeta), incepand cu orele 9.30.

Informatii suplimentare puteti gasi accesand site-urile www.asc-ub.ro si www.chimie.unibuc.ro sau la adresa de e-mail alina.negoi@yahoo.com

Conditiile pentru editarea rezumatului le gasiti dand click aici

afis_scss_2012

Leave a Reply

logo