logo

Work and Travel Grecia

logo

Încă nu eşti sigur ce vrei să faci în această vară? Ai stat, te-ai gândit, răzgândit si aşa mai departe până când ai ajuns la concluzia că poate ar fi timpul să faci ceva nou? Programul Work and Travel Grecia îţi oferă posibilitatea de a lucra într-o ţară exotica pe durata verii cât şi în restul anului, de a trăi ca un veritabil localnic şi de a câştiga destui bani pentru buzunarul tău.
Din motive variate poate că ai ales ca vara aceasta să nu o petreci peste ocean aşa cum „se poartă” în ultimul timp, dar totuşi vrei să faci ceva diferit faţă de ceea ce ai făcut în ceilalţi ani, poate să-ţi câştigi singur banii fără prea mult efort şi bătăie de cap. Şi de ce nu, dacă se poate, să faci toate aceste lucruri undeva în apropierea unei plaje. Pentru că atunci când spui vară te gândeşti automat la plajă şi la soare.
Work and Travel Grecia este un program pentru tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani prin care li se oferă ocazia să-şi petreacă vara la malul mării Mediteraneene. Pentru acest program nu contează anul şcolar, situaţia notelor, dacă sunteţi student la zi sau la o formă de învăţământ la distanţă.
Beneficiile Work and Travel Grecia
Un job atractiv – cu salarii incepand de la 650 EUR/lună asigurat prin contract de internship/muncă (studenții/tinerii au posibilitatea să îşi întregească veniturile prin ore suplimentare, tipsuri şi alte beneficii, putând ajunge şi până la 1000 euro NET/lună);
cazare şi masă asigurată şi plătită de angajator; distracție şi prieteni noi din toată Europa;
un punct forte în CV, un start în viitoarea carieră;
asistență permanentă de la data înscrierii în program şi până la data întoarcerii în România;
Posibilitatea de a lucra pe o perioadă maxim de 6 luni, cu opţiunea de prelungire!
Pentru mai multe detalii te rugăm să consulți pagina web www.workandtravelclub.ro, să ne scrii un email la adresa info@workandtravelclub.ro, să ne suni la numerele 0755.99.77.88 sau 021.335.08.12, sau să vii la biroul nostru situat pe strada Academiei, nr. 35-37, sc. B, et. 1, interfon 02 (pentru harta accesează linkul http://www.workandtravelclub.ro/ro/contact.html).
Nu mai sta pe ganduri si… Join the Club!

Leave a Reply

logo