logo

Campanie umanitară 1 iunie – “O jucărie = un zâmbet pentru un copil!”

logo

 

10349008_676359525733976_2117400430741583484_n

Un efect remarcabil asupra noastră, asupra a ceea ce suntem li se datorează părinților, bunicilor, familiilor noastre. Nu am fi reuşit dacă nu existau acești oameni care să ne ajute, să ne asculte, care să ne împingă de la spate când a fost nevoie, care să ne încurajeze, să ne aprecieze, care să ne ofere afecțiune și să ne cumpere haine, mâncare și toate cele necesare.

“Numele meu este Edi. Am 5 anişori şi sunt cel mai mic membru din acest cămin de copii. Am 10 fraţi, din alte mame şi alţi taţi, dar ceea ce ne leagă este faptul că împărţim acelaşi biscuite. Soarta ne-a aruncat în vârtejul vieţii, fără a ne da şansa de a fi doriţi de oamenii care ne-au conceput. Ei au renunţat la noi, fără regrete. Ne-au abandonat ca pe nişte lucruri nefolositoare, fără să le pese că noi suntem nişte sufleţele, care au nevoie de atât de multă iubire.”

Acești copii au speranțe ca și noi. Nu sunt vinovați de greșelile adulților, dar în schimb suferă de pe urma lor. Un gest bun și sincer din partea noastră poate aduce multă fericire în sufletele acestora. Dăruiește-le!

De 1 iunie, Asociația Studenților Chimiști a Universității din București (ASC-UB) vine în sprijinul acestor copii prin demararea acțiunii umanitare „O jucărie = un zâmbet pentru un copil!” , pentru copiii de la Casa de copii „Înger Alb”, București, sectorul 5. În perioada 15-31 mai 2014 adunăm jucării, hăinuțe, cărți sau orice alte lucruri care ar putea să îi ajute pe cei mici. Daca vrei să ajuți:
– poți să donezi un lucru de care tu nu mai ai nevoie;
– să îți anunți și tu prietenii, poate vor dori să se implice;
– dăruiește din timpul tău liber câteva ore pentru a-l împărti cu acești copii de 1 iunie.
NOI putem să îi sărbătorim așa cum merită! Dăruiește o jucărie pentru un zâmbet de copil!

Pentru detalii și posibilitatea de a vă implica vă rugăm să vă adresați persoanelor de contact
Bianca MITOI 0766.545.636
Simona TUDOR 0784.192.516

Leave a Reply

logo