Programe de Masterat şi Doctorat în biotehnologii la Universitatea Osaka din Japonia

This content has been archived. It may no longer be relevant

Universitatea Osaka din Japonia, universitate parteneră a Universităţii din Bucureşti, organizează în cadrul Burselor Guvernului Japonez pentru Studenţi un program internaţional de masterat şi doctorat în biotehnologii, începând cu luna octombrie 2011.

Scopul acestui program este de a forma o generaţie tânără de cercetători cu o cunoaştere avansată şi cu abilităţi în cercetarea de ultimă oră, care să materializeze potenţialul biotehnologiilor pentru dezvoltarea societăţii umane în armonie cu mediul natural.

Programul cuprinde atât studii la nivel de masterat, cât şi la nivel de doctorat şi se desfăşoară în limba engleză. Studenţii se vor înscrie consecutiv la cele două forme de învăţământ pentru a obţine diploma de master şi, ulterior, diploma de doctor.

Studenţii interesaţi pot depune aplicaţiile la International Students Section, Academic Affairs Division, Graduate School of Engineering, Osaka University, până cel târziu pe 3 decembrie 2010. Formularul de înscriere şi ghidul pentru aplicaţii se găsesc pe site-ul instituţiei. Candidaţii selectaţi vor fi anunţaţi până la mijlocul lunii iulie 2011.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *