A fost sau n-a fost? cu regizorul Corneliu Porumboiu

This content has been archived. It may no longer be relevant

Luni, 13 decembrie, ora 21:00 regizorul Corneliu Porumboiu şi criticul Mihai Fulger vor prezenta la NCRR comedia A fost sau n-a fost? Andrei Gorzo spune că „A fost sau n-a fost? e un mic film mare despre ce se alege dintr-un lucru mare cum e o revoluţie printre atâtea lucruri mici, despre ilara inaptitudine a celor mai mulţi dintre noi de a ne ridica la înălţimea unui Moment Istoric”.

Un film foarte apreciat, A fost sau n-a fost? este câştigătorul trofeului Camera d´Or şi al premiului Label Europa Cinema la Cannes 2006. Câştigător a 3 premii la TIFF 2006: Cel mai bun film din competiţie, Cel mai bun film din cadrul Zilelor Filmului Românesc şi Premiul publicului. De asemenea, ȋntr-un clasament alcătuit de Asociaţia Criticilor de Film din România în anul 2008, A fost sau n-a fost? de Corneliu Porumboiu a fost singurul film de debut care a pătruns în Top Ten („cele mai bune 10 filme româneşti ale tuturor timpurilor”), clasându-se pe locul 8.

Preţul biletului este 7 lei. Intrarea este gratuită pentru studenţi!

Parteneri: Asociaţia Culturală Macondo, USR, UNATC, ASUB, ASER, Aegee Bucureşti, ASLS, ASID, ASEB, ASPSE, ASJC, ASC-UB, Clubul de Turism si Ecologie Ecotur; Lume Bună, Metropotam.ro, Studenţie.ro, Online-Student.ro, Evenimente-Studenţeşti.ro, LiterNet.ro, Cinemagia.ro, Cinemazing.ro.

Mulţumim pentru colaborare: Arhiva Naţională de Film, Centrul Naţional al Cinematografiei, Muzeul Ţăranului Român.

Pentru mai multe informaţii contactaţi pagina de Facebook LUNI de FILM sau Asociaţia Culturală Macondo (lunidefilm@yahoo.com /0742084207)

a-fost-sau-n-a-fost-766636l

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *