This content has been archived. It may no longer be relevant
Datorită succesului înregistrat în ediţiile trecute, programul “Schimb de experienţă” a ajuns la cea de a III-a ediţie. Mai îndrăzneţi decât am pornit la început, timizi la prima ediţie, dar mai încrezători la cea de a II-a , împreuna cu cele două asociaţii cu care am colaborat, Asociaţia Studenţilor Chimişti-Ieşeni (ASCIS) şi Organizaţia Studenţilor Chimişti din Cluj (OSC), ne-am decis să realizăm un “trio” la ediţia de anul acesta, şi anume schimbul va avea loc în cele trei centre universitare, Bucureşti, Cluj şi Iaşi.
Prin urmare, Asociaţia Studenţilor Chimişti a Universităţii din Bucureşti (ASC-UB) în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor Chimişti-Ieseni (ASCIS) şi Organizaţia Studenţilor Chimişti din Cluj (OSC) vă invită să participaţi timp de o saptamână (18-25 martie la Iaşi, respectiv 31 martie – 7 aprilie) la cursurile şi laboratoarele Facultății de Chimie din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, Iași, respectiv cele ale Facultăţii de Chimie şi Inginerie Chimică a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, dar şi la activităţile culturale şi de divertisment, vizitarea oraşului gazdă cât şi descoperirea stilului de viaţă a studentului bucureştean/clujean/ieşean propuse de organizatori. Dacă eşti interesat trimite un CV pe adresa schimbdeexperienta@asc-ub.ro, până la data de 10 martie 2013, şi noi te vom suna pentru un interviu. Dacă înca nu te-am convins află că noi iţi asigurăm masa, cazarea şi distracţia pe toată perioada!
Proiectul are ca scop crearea unei imaginii de ansamblu cu privire la modul de predare, dar şi a cercetărilor academice elaborate de facultăţile de acelaşi profil din cadrul altor centre universitare. Astfel că studenţilor li se oferă posibilitatea de a-şi testa abilităţile de adaptare la un mediu cu totul nou, aspect important pentru formarea lor în cariera de chimist, şi de asemenea reuşesc să îşi formeze o imagine despre viaţa de student din alte oraşe, deoarece au şansa să participe la diverse activităţi, atât educative, cât şi socio-culturale.
Desfăşurarea bună a celor două ediţii realizate se datorează atât partenerilor educaţionali, cât şi sponsorilor care ne-au oferit sprijinul pe toata perioada proiectului, şi anume Universitatea din Bucureşti, Universitatea Babeş-Bolyai, din Cluj şi Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, respectiv Societatea de Chimie din România, filiala Bucureşti.
Persoana de contact: Diana Burtan (pentru Iasi)
Telefon: 0763.653.683
E-mail: burtan_diana@yahoo.com
Persoana de contact: Catalina Prunaru (pentru Cluj)
Telefon: 0757.528.837
E-mail: p.catalina_georgiana@yahoo.com