Spectacol caritabil în cadrul campaniei umanitare „Pușculița Sarei”

This content has been archived. It may no longer be relevant

afis_spectacol_caritabil_pusculita_sarei

Universitatea din București, cu sprijinul Departamentului de Educație Fizică și Sport (DEFS) și al Facultății de Litere, organizează miercuri, 24 aprilie 2013, începând cu ora 18:00, un spectacol caritabil în cadrul campaniei umanitare „Pușculița Sarei”. Evenimentul va avea loc în Aula Magna a Palatului Facultății de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46).

Spectacolul este susținut de studenți ai DEFS și de trupa Voi.là teatru a Facultății de Litere.

Intrarea este liberă!

În cadrul momentelor artistice vor fi prezentate, într-o atmosferă plină de culoare și ritm, dansuri sportive – Tango, Cha-Cha, Rueda, Vals Vienez (profesor coordonator Daniela Aducovschi); dansuri populare – Suita din Bucovina, Dans de fete Crihalma (Ardeal) și Polca Moldovenească (profesor coordonator Mihaela Ganciu); gimnastică aerobică (profesor coordonator Alina Mihaela Stoica); dans indian tradițional (profesor coordonator Mihaela Ganciu); demonstrație de arte marțiale (profesor coordonator Marius Lestaru). Soliștii vocali din cadrul Facultății de Litere vor prezenta muzică populară (profesor coordonator Mihaela Ganciu), iar formația Evangelion va interpreta patru melodii.

Programul va continua cu o piesă prezentată de trupa Voi.là teatru. Trupa a luat ființă în luna aprilie a anului 2012, când pasiunea studenților pentru teatru s-a intersectat cu dorința conducerii Facultății de Litere de a presăra cu emoția artei dramatice evenimentele culturale ale Facultății. În prezent, echipa Voi.là teatru reunește 30 de studenți și cuprinde trei secțiuni: teatru contemporan, dramă și comedie.

Campania umanitară Pușculița Sarei are drept scop strângerea sumei necesare pentru tratamentul profesoarei Claudia Trifan, asistentă la Departamentul de Lingvistică Romanică, Limbi și Literaturi Iberoromanice și Italiană din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București.

Claudia are 37 de ani și este mama a două fetițe, Nora, de 3 ani, și Sara, de 5. Claudia a fost diagnosticată acum câteva luni cu cancer gastric. Pe data de 21 ianuarie a fost operată la Spitalul Fundeni din București, însă această primă intervenție nu a reușit să rezolve problema ei gravă de sănătate. Claudia se află la clinica Confraternitat din Viena, unde urmează un tratament care, într-o primă fază, de stabilizare, costă 42.000 euro, după care ar trebui să înceapă un alt tratament, pe termen lung. Costurile totale se ridică, astfel, la aproximativ 110.000 euro, dar Claudia și familia ei nu dispun de această sumă.

Până acum s-au strâns 32.000 de euro, dintre care au fost cheltuiți deja 22.029 euro. Mulțumim tuturor persoanelor și organizațiilor care au făcut donații și care ne-au sprijinit până în acest moment, în special Fundației SensiBlu. Mulțumim, de asemenea, Realitatea TV pentru mediatizarea cazului.

Vă rugăm în continuare să puneți un bănuț în pușculița Sarei!

Contul umanitar este deschis la Bancpost, sucursala Piața Chibrit, București:

IBAN   RO73BPOS74401753856RON01  –  LEI

IBAN   RO08BPOS74401753856EUR01  –  EURO

IBAN   RO52BPOS74401753856USD01  –  USD

La depunerea donației, este necesar să se completeze:

Codul SWIFT al Băncii: BPOSROBU

Adresa Băncii: Calea Griviței, nr. 397, sector 1, București

Titular cont: Trifan Liviu

Explicație: tratament Claudia Trifan

Punct de colectare de fonduri: Felicia Curcan, secretariatul Facultății de Limbi și Literaturi Străine (str. Edgar Quinet 5-7, sector 1, et. 2.; tel: 021.311.68.37; program: 8:00 – 16:00) 

Persoană de contact:

Silvia Ştefan

Tel: 0721.188.516

Email: stefansilvia@yahoo.com

Informații detaliate puteți găsi pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pusculita-Sarei/532192136821214 unde se pot face și donații prin PayPal.

Blog – pusculitasarei.blogspot.ro.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *