Balul Bobocilor Biologi și Chimiști 2013

This content has been archived. It may no longer be relevant

afisbal
Într-o colaborare superbă, Asociația Studenților Biologi și Asociația Studenților Chimiști a Universității din București organizează cel mai fain eveniment din viața de facultate! Ce se întamplă atunci când ești în cel mai în voga club din București, iar invitatul serii a trecut granița special pentru tine? Ai parte de o seara de neuitat! 
     Pe lângă locație excelentă, cu prețuri numai bune pentru studenți, ti-am pregătit și un concert de excepți: pentru prima oară în București, Carla’s Dream își recompensează fanii cu muzică bună! Și dacă nu ești încă fan, n-ai fluierat vara aceasta nici măcar de zece ori PO-HUI (P.O.H.U.I.), îți garantăm că o să te trezești următoarea zi fredonând cu gusto versurile. 
    Stai! nu fugi să-ți anunți prietenii, veștile bune încă nu s-au terminat! O să ne bucurăm de prezența unui entertainer adevărat, o personalitate celebră nu numai pentru talentul ca dansator, ci și pentru cel de prezentator: Alexandru Stanciu, numit și Motanu’, sau poate tu îl știi de Moty.
    Și pentru că trebuie să ne mândrim, ce mai, studenții noștri se pricep la multe, l-am furat de pe scena de la Vocea României pe simpaticul și talentatul Cosmin Arsene.
    Credeai că s-au terminat surprizele ? Nici gând! Îti aducem la microfon o voce pe care ai să o recunoști de la X-Factor, și dacă ai ocazia să stai de vorbă cu ea, știm că ai să te bucuri de zâmbetul și naturalețea ei!
    Tot nu am terminat! Cu noi, distracția nu se termină niciodată ! Pe principiul work hard, play hard, ți-am pregătit nu una, nu două, ci trei tombole aparte iar concurentii noștri s-au pregătit săptămâni întregi pentru concursul de Miss și Mister 2013.

     Biletele costă 20 RON, sau 25 RON la intrare. Așa că vă sugerăm să ne sunați la 0756-333-235 sau 0757-184-924 și să economisiți un bănuț cumpărându-le în avans. Mesele sunt de 6-8 persoane și costă 170 RON (sticlă de vodka/whiskey + soft drinks) și se rezervă prin apel la numerele de mai sus.

     Sponsori și parteneri: 
♦ Club Princess ♦ ASUB ♦ IQool ♦ FashionTV România ♦ Moty Dance ♦ First Copy ♦ Asociația Pathos ♦ BBy ♦ Cielle ♦ Escape Jeans ♦ OneBeat Studio ♦ MyFashionTeam ♦ Victoria Modells ♦ Mary Kay ♦ Ilie Dida ♦ Elena Tene ♦ Just Nails ♦ Laser Megazone ♦ LaserMaxx ♦ Hollywood Multiplex ♦ Oriflame ♦ Herbalife ♦ Dental Turism ♦ Fornetti ♦

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *