Un bănuț pentru Brăduț

This content has been archived. It may no longer be relevant

Un banut pentru bradut 2013
 
Se spune că de Crăciun dorințele se împlinesc. Câti dintre voi nu și-a dorit când era mic jucării, dulciuri sau hainuțe în dar de Crăciun? Dar te-ai gândit vreodată cum ar fi dacă nu ar fi putut ajunge Moș Crăciun la tine? Pentru copii defavorizați acestea reprezintă un lux pe care nu și-l pot permite. Pentru ei este important doar să aibă hăinuțe, alimente, căldură, o jucărie și posibilitatea materială să învețe! Nu e nevoie să investești, pur și simplu oferă din ceea ce ai deja, gândește-te la cei mai puțin norocoși din jurul tău și împreună putem ajuta la îndeplinirea dorințelor copiilor la care Moș Crăciun nu reușește mereu să ajungă! Jucăriile și dulciurile reprezintă pentru acești micuți o nesperată ocazie de bucurie. 

    Asociația Studenților Chimiști a Universității din București (ASC-UB) vine în sprijinul acestor copii prin demararea unei acțiuni umanitare “Un bănuț pentru brăduț”pentru copiii de la Clubul de Educație Alternativă din cadrul școlii 136, din Ferentari, București. În perioada 5-16 decembrie 2013 adunăm jucări, hăinuțe, cărți sau orice alte lucruri care ar putea să îi ajute pe cei mici și in acest fel putem aduce zâmbetul pe buze copiilor fără posibilități! Dacă vrei să ajuți: 
– poți să donezi un lucru de care tu nu mai ai nevoie; 
– să îți anunți și tu prietenii, poate vor dori să se implice; 
– dăruiește din timpul tău liber câteva ore pentru a-l împărți cu copilașii. 

    De asemenea, în zilele de 11-13 decembrie 2013, începand cu orele 12, echipa noastră va colinda studenții și cadrele didactice ale Facultății de Chimie, după cum urmează: 
 11 decembrie – în sediul din Panduri; 
 12 decembrie – la Universitate (Bd. Regina Elisabeta); 
 13 decembrie – în sediul din Dumbrava Roșie.

   Împreuna putem fi Moș Crăciun! Alătură-te și tu echipei noastre în încercarea de a aduce magia Crăciunului acestor copilași.

    Daca ești interesat de campanie și vrei să te implici te rugăm să te adresezi persoanelor de contact si vei primi toate informatiile de care ai nevoie: Bianca MITOI 0766 545 636 sau Florentin SAVU 0733 615 945
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *