“Schimb de experiență” a ajuns la editia a V-a

This content has been archived. It may no longer be relevant

 
 
       Programul “Schimb de experienţă” a ajuns la cea de a V-a ediţie. Datorită succesului pe care l-a avut proiectul la ediția anterioară şi colaborării fructuoase cu  Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara (OSUT), anul acesta vom repeta experienţa.
         Prin urmare, Asociaţia Studenţilor Chimişti a Universităţii din Bucureşti (ASC-UB) în parteneriat cu Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara (OSUT) vă invită să participaţi timp de o saptamână, 4 – 10 Mai, la cursurile şi laboratoareleFacultăţii de Chimie, Biologie şi Geografie din cadrul Universităţii de Vest, Timişoara, dar şi la activităţile culturale şi de divertisment, vizitarea oraşului gazdă cât şi descoperirea stilului de viaţă a studentului bucureştean/timișorean propuse de organizatori. Dacă eşti interesat trimite un CV pe adresa contact@asc-ub.ro, până la data de 25 aprilie 2015, şi noi te vom suna pentru un interviu. Dacă înca nu te-am convins află că noi iţi asigurăm masa, cazarea şi distracţia pe toată perioada!
              Proiectul are ca scop crearea unei imaginii de ansamblu cu privire la modul de predare, dar şi a cercetărilor academice elaborate de facultăţile de acelaşi profil din cadrul altor centre universitare. Astfel că studenţilor li se oferă posibilitatea de a-şi  testa abilităţile de adaptare la un mediu cu totul nou, aspect important pentru formarea lor în cariera de chimist, şi de asemenea reuşesc să îşi formeze o imagine despre viaţa de student din alte oraşe, deoarece au şansa să participe la diverse activităţi, atât educative, cât şi socio-culturale.
              Buna desfășurare a ediților anterioare se datorează  atât partenerilor educaţionali, cât şi sponsorilor care ne-au oferit sprijinul pe toata perioada proiectului, şi anume Universitatea din Bucureşti, Universitatea Babeş-Bolyai, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Universitatea de Vest din Timişoara, respectiv Societatea de Chimie din România, filiala Bucureşti.
Condiții de înscriere:
– să fii student al Facultății de Chimie din cadrul Universității din București;
– să fii integralist la începutul anului universitar 2014-2015.
Cheltuielile transportului vor fi suportate de participant.
Persoane de contact:
·         Ioan-Teodor Maier
            Telefon: 0767.579.320
            e-mail: maiertedy@gmail.com 
 
afis schimb 2015
 
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *